Torsdag

Slutade precis skolan för veckan har studiedag imorrn.
skolan idag såg typ ut så-här skolan börjar vid 20 över 8 med läsning (gilla) sedan no men istället kom syven (yrkesvägledaren) och pratade  ca i 1 tim sedan svenska, vi började på ett nytt område idag ( klassiker)
tex filmer och böcker.... <3 sedan lunch och de 2 sista var engelska och so. Sedan åkte jag hem till mamma för att hämta kameran fastnade lite vid hennes dator ch satte på November Rain på youtube, den låten är den bästa som finns här i världen just nu tror jag asssssss bra är den (man måste se videon för att fatta. och låten är 9minuter lång :D sedan hem och idag kom skolfotona jätte bra bara 1 vecka sen :@ <3..

Ska fatta mig kort

Ja mycket händer men jag har sååååå lite tid här i världen.
 Först och främst var det i måndags: startar med Skola sen hem träna till prov (svenska) ! :@
sen ut till hästen och rida lite ...... då det börjar att regna och inte sååååå lite heller.....
hem tv/film och en varm dusch, sen lägga mig i min varma säng och sova!!!
Tisdag: skola med hemkunskap i slutet jippi det var faktiskt en rolig men ändå låååååång dag:D
Sedan skulle jag åkt till hästen och ridit med Mikaela, men jag hade prov att träna på´´ så det gick inte, vi bestämde att vi skulle rida tillsammans på onsdag istället. Efter jag hade pratat med Mikaela så gick jag hem till mamma för att hämta pengar sedan till affären och köpte 9st filmer (GÖTT) .. <3 LITE BLANDAT MED KOMEDI, ANIMERAT OCH SKRÄCK!
Sedan hem äta lite, se på film och sedan läsa på till provet!!!!! Sist men inte minst så sov jag lite.
Onsdag (idag) upp kl kvart i 7 för att mamma ringer på dörren och pappa vaknade inte så jag fick gå upp och öppna:@
pappa går till jobbet och mamma stannar och ser efter Oskar och Simon (småbröderna) kl:kvart i 8 cyklar jag till skolan och möter Jonna och Malin.
Morgonen i skolan börjar med bild(på elevens val) sedan livskunskap, matte med Lotta direkt efter det var det dags för Svenska prov gick mycket bra tycker jag men ska fortsätta imorgon  (jag han inte klart) efter svenskan var det mat (då jag åker hem för att hämta piano tejp) (till musiken) en halvtimma efter svenskan och maten hade vi MUSIK!!!! WHIII ass kul tycker jag Men idag gick det inte bra för min grupp och vi har uppspelning om 2 veckor.
efter musiken var det bara so:n kvar gick mycket bra där med (en vanlig lektion alltså) <3:D
När jag kom hem åkte jag direkt ut till stalleet för att rida med Mikaela whiii vad bra det gick idag alltså jag är jätte nöjd med Jossii idag <3 sedan hem skriva detta och nu ska jag gå hem till pappa för att äta lite sedan blir det nog ett bad innan jag går och lägger mig <3 pussar och björn kramar //All-Xs




Bild på Jossii ::

Musik, filmer och mycket mera

Lysnar just nu på Lucentzo och Don Omar med Danza kuduro och Linking Park med Numb.

Ska se på Vampire Game sen ikväll också samt öva på tekniken :D

Det blev även ingen liseberg idag heller för ingen av mina syskon ville inte åka eftersom Sara inte åkte med! :( synd.

Drar Kl: 1 till Jossan (Hästen) för att rida lite också. <3
Fick pengar av mamma med:: 200 kr idag och 300 till på tisdag! Så jag åker nog eventuellt för att köpa lite häst-saker idag med,  innan jag åker till hästen.

Tror det blir de sakerna på bilderna nedan <3



// All-Xs

RSS 2.0